Jermin mineraler

Våra mineralfoder finns i ett omfattande program och finns för olika behov och smaker för högpresterande djur. I våra mineraler finns de näringsämnen som grovfoder inte täcker och mineralerna är även anpassade till foderstater som innehåller kraftfoder. Allt för att komplettera så att brister hos djuren inte uppstår. Dessutom ska det finnas tillräckligt med mineraler och spårämnen i de slutprodukter som ska produceras, svensk mjölk och kött.

JERMIN – ett komplett mineralprogramför de som gärna utfodrar sina djur i fri tillgång. Jermin innehåller allt det djuren behöver i lite mer koncentrerad form samt att det innehåller smakmedel för säkert mineralfoderintag. Passar till all mjölk & köttproduktion.

JERMIN FÅR – är ett smakligt välbeprövat mineralfoder till får.

VOMMEX – ett komplett pelleterat mineral för de som utfodrar sina djur med ngn typ av foderautomat/fodervagn. Mycket smakligt mineral och djuren kan inte särskilja mineralpelletsen med andra kraftfoder.

TEKNOMIN – är tillåten att användas i KRAV och ekologisk produktion. Ett komplett mineralprogram för de som gärna utfodrar sina djur i fri tillgång. Teknomin innehåller allt det djuren behöver i lite mer koncentrerad form och ger även en säker mineralfoderintag. Passar till all mjölk & köttproduktion.

FUFOMIX – är tillåten att användas i KRAV och ekologisk produktion. Ett komplett mineral för de som blandar mineraler i mixervagn. Fufomix görs även som gårdsanpassat mineral, efter önskemål.

JERMIN SLIKK – Jermin Slikk mineralbalja erbjuder ett smakligt mineralfoder för djur på bete och i lösdrift och tillgodoser djurens behov av mineraler och spårämnen. Jermin Slikk är tillåtet att använda i Krav & ekologisk produktion (ej Häst).

Broshyr i pdf