Wiromin Mineraler

Wiromin logga vek._001

 

EkoMin nytt mineralfodersortiment som är godkänt för KRAV och ekologisk mjölk och kött produktion.

Wiromineral mineralfoder består av särskilt utvalda och högklassiga råvaror som har både hög upptagningsförmåga och är smakliga för djuren. Den högre upptagningsförmågan gör att det blir mindre påfrestning på vår natur vilket vi anser vara viktigt att tänka på.

Wiromineral standard är granulerade foder och finns med olika kalcium/fosfor kvoter för att lätt kunna passa in i foderstaten. I detta sortiment finns något för alla behov.

Wiromineral MIX är en serie med olika mineralfoder som är anpassade för de som önskar blanda in mineralfodret i sin egen hemmablandning. Fodret innehåller extra vitaminer, magnesium och en något högre halt koppar. Även här kan vi anpassa innehållet efter foderstatens behov.

oPtimal är mineralfoder sortiment med mindre mängd fosfor och passar när andelen fosfor redan är tillräcklig i grovfodret. oPtimal finns även som Sinmineral och med extra magnesium(MG mineral). För att välja rätt sort bör grovfodret analyseras och ligga som grund till valet av mineralfoder.

Wiroenergi Wiroenergi är ett smakligt energifoder av högsta kvalitet som ska utfodras under kalvningsperioden och laktationsökningen för att säkerställa en positiv blodsocker nivå hos djuren. Wiroenergi innehåller ett komplett spektra av vitaminer som är viktiga att tillföra djuren extra av under kalvningsperioden. Wiroenergi höjer djurens fertilitet och effektiviserar vommens funktion vilket leder till ett mer välmående djur. Wiroenergi kan även utfodras till Får.

NötoFår ett energitillskott för idisslare som behöver en mycket snabb höjning av blodsockernivån. Tillsats av vitaminet niacin är gjort för en optimal effekt. Produkten innehåller propylenglykol av livsmedelskvalité, polyoler, glycerol  och betmelass

Kalmilac Kalvnäring av hög kvalité. En väldoftande och lättblandad kalvnäring som ökar kalvens immunitet genom tillskott av oligosaccarider och mjölksyra. Ska tilldelas vid kalvens första levnadsperiod  8-10 veckor

Broshyr i pdf