Vallskördsprodukter

 

Genom Spannex gruppen har vi tillgång till de ledande leverantörerna av vallskördeprodukter, bl.a sträckfilm, nät, plansilofolie mm och olika tillsatsmedel.
Våra samarbetspartner är:
Tama , Poly-produkter, Addcon, Helm, Hanson & Möhring, Lalsil och Piippo.

Nedan kan du läsa kort om våra olika produkter i försäsong. Under eftersäsong finns ett begränsat antal produkter. Kontakta oss vi frågor och för sortiment i eftersäsong.

Sträckfilm

RaniWrap är ett världsledande varumärke som har uppnått en mycket stark position på den svenska marknaden tack vare sin jämna och höga kvalitet.  Den uppskattas på grund av sin användarvänlighet och sin förmåga att prestera under alla förhållanden och i alla maskiner.

Polyprodukter grundades 1967. Lägger stor vikt på innovativa produkter och ett stort sortiment som fungerar för lantbrukaren. 

Rundbalsnät 

Tama Edge to Edge är ett välbeprövat pålitligt nät som täcker hela balen – från kant till kant! Denna unika Edge to Edgeförmåga ger maximalt skydd och bidrar till att upprätthålla balens form, vilket minskar skördeförluster och gör förvaringen av balarna enklare. Finns i längderna 2800m, 3800m och 4500m 

Poly Classic Premium HD+ ett nät med blå/gul/rosa kant som skall fungera i alla väder. Har RipStop och 49kedjor vilket gör att nätet är robust och breder sig väl ut över balen. Finns i längderna 2600m och 3600m 

Plansilofilm

Vi lagerför i dagsläget Rani´s plansilofilmer och har därför ett brett sortiment av både längder och bredder.